TEL 937 147 404

DESCOBREIX QUINA BARBACOA S'ADAPTA MILLOR A TU

Amb l'arribada del bon temps, comença l'època de barbacoes a l'aire lliure. Els afortunats que tenen  jardí o una terrassa àmplia, segur que ja estan pensant a convidar als seus amics a gaudir d'un dia assolellat. En els temps en els quals vivim, hem de ser conscients que si organitzem una barbacoa amb amics, cal seguir les recomanacions sanitàries.

 

Des de Materials Amigó us animem a anar preparant el vostre jardí o terrassa per a l'estiu. Nosaltres treballem amb marques líders https://www.materialsamigo.com/productes.html En el cas de la fabricació de barbacoes, confiem en https://www.weber.com . Les barbacoes Weber són tan sofisticades des del punt de vista tècnic que el seu disseny està calculat de la forma més òptima possible perquè la circulació de calor i el subministrament d'aire es produeixi de manera correcta. Segueix llegint per a descobrir quina barbacoa s'adapta millor a tu.

 

Gas, carbó o elèctrica? Tant si ets un principiant, com si portes anys cuinant en barbacoa, a Materials Amigó tenim la barbacoa ideal per a tu. A continuació, et donem alguns consells per a ajudar-te a triar quin s'adapta millor a les teves necessitats:

BARBACOA DE GAS

El seu principal avantatge és la rapidesa.

Funciona més ràpid i és més neta que altres fonts.

A més, com empra gas natural o gas propà, es crema de forma més neta que la fusta. Finalment, ofereixen una font de calor uniforme en tota la graella.

BARBACOA DE CARBÓ

El seu principal avantatge és la seva longevitat i disseny.

Les barbacoes de carbó Weber https://www.weber.com/DK/da/grill/kulgrill/ compten amb un sistema One-Touch per a evacuar les cendres ràpidament i controlar la temperatura.

A més, tenen un disseny carismàtic i senzill

que no passa de moda.

BARBACOA ELÈCTRICA

Són ideals per a espais petits.

Combinen tecnologia intel·ligent i amb elles és molt senzill controlar la temperatura amb la màxima precisió.

En definitiva, existeix una barbacoa ideal per a cada llar.

Si encara continues indecís, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Estarem encantats d'ajudar-te en el procés de decisió. T'esperem!

 

DISSENY WWW.MARIONABORRELL.COM ADREÇA MATERIALS AMIGÓ S.A. C. ITÀLIA, 7. 08211 CASTELLAR DEL VALLÈS TEL. 937 147 404 HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES 7.30H - 13H i 14:30H - 19H DISSABTE 8H - 13H NEGOCIAL CONTACTES EMPLEATS VIDEOVIGILÀNCIA POLÍTICA DE COOKIES AVÍS LEGAL

Materials Amigó SA realitza els tractaments de dades de caràcter personal que es relacionen a continuació. Clicant sobre cadascun d'ells pot consultar la informació corresponent sobre protecció de dades del tractament

POLÍTICA DE PRIVACITAT