Materials Amigó

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

L’ÀNIMA DE LA FESTA… EL COR DE LA LLAR

 

A l’univers de les graelles i les barbacoes, pocs noms ressonen amb tanta autoritat i confiança com Weber. Aquesta marca, sinònim de qualitat i rendiment, s’ha guanyat un lloc destacat a les llars dels amants de la cuina a l’aire lliure. I dins de la seva impressionant línia de productes, la barbacoa
de gas Weber s’erigeix com l’epítom de l’excel·lència culinària a l’aire lliure.

WEBER GENESIS E-415: LA JOIA DE LA CORONA

Entre les joies de la corona de Weber hi ha la Genesis E-415 de 4 cremadors. Aquest model encarna la mateixa essència de l’experiència de graella Weber: qualitat insuperable, rendiment excepcional i durabilitat infrangible. Amb la Gènesi E-415, cada reunió a l’aire lliure es transforma en un festival gastronòmic ple de sabors i aromes irresistibles.

Calor uniforme, resultats perfectes

Una de les característiques més destacades de la barbacoa de gas Weber Genesis E-415 és la seva capacitat per distribuir la calor de manera uniforme al llarg de les seves graelles de cocció. Això garanteix que cada mossegada estigui imbuïda amb el sabor característic de la graella i que les marques de graella perfectes adornin cada peça. Amb Weber Genesis E-415, la perfecció culinària és a l’abast de les teves mans.

Innovació a cada detall

La Genesis E-415 està equipada amb el revolucionari sistema de cremadors PureBlu, una innovació que redefineix els estàndards de rendiment al món de les barbacoes. Els exclusius tubs cònics dels cremadors asseguren una pressió constant que genera flames uniformes, proporcionant una calor homogènia a tota la superfície de cocció. Aquest disseny intel·ligent minimitza les obstruccions i garanteix un encès sense errors en cada ús.

Sabors intensos, moments inoblidables

A més del seu excel·lent rendiment, la Genesis E-415 ofereix una sèrie de característiques dissenyades per elevar les creacions culinàries al següent nivell. Les reixetes de cocció de ferro colat vitrificat retenen la calor de manera òptima, facilitant la creació d’aquestes cobejades marques de graella i garantint una cocció uniforme. Les barres Flavorizer, per la seva banda, evaporen els sucs i realcen el sabor de cada mos, creant una experiència culinària incomparable.

Facilitat i comoditat

Weber també ha pensat en la comoditat de l’usuari en dissenyar la Genesis E-415. Amb un sistema de gestió de greix que inclou una safata extraïble, la neteja després de cada ús és ràpida i senzilla. A més, les reixetes de cocció Weber Crafted amplien les possibilitats culinàries de la barbacoa, permetent-te experimentar amb una varietat d’ingredients i tècniques de cocció.

En resum, la barbacoa de gas Weber Genesis E-415 és molt més que un simple electrodomèstic per cuinar a l’aire lliure. És l’ànima de la festa, el cor de la llar i el company perfecte per crear records inoblidables al voltant de la taula. Amb la seva incomparable qualitat, rendiment i durabilitat, la Genesis E-415 porta l’experiència de graella a noves altures, convertint cada ocasió en una celebració culinària. Si busques el millor en barbacoes de gas, ja ho has trobat: Weber és l’elecció indiscutible!

 

 

GUIA PER A LA COMBINACIÓ PERFECTA DE TERRES

Optimitzant l’estètica i la funcionalitat amb Materials Amigó

En el món del disseny interior i l’arquitectura, la combinació de terres s’ha convertit en una tendència creixent. L’empresa Materials Amigó, líder en subministrament de materials de construcció a Castellar del Vallès, es troba a l’avantguarda d’aquesta pràctica innovadora.

Entenent la importància de la combinació de terres

La combinació de terres no només és una qüestió estètica, sinó que també pot influir en la funcionalitat i el flux d’un espai. En combinar dos tipus de terres, es poden ressaltar característiques específiques de cadascuna, crear zones definides dins d’un espai i afegir interès visual.

Selecció de terres complementàries

Per a aconseguir una combinació harmònica, és crucial seleccionar sòls que es complementin entre ells. A Materials Amigó, oferim una àmplia gamma d’opcions, des de fusta fins a ceràmica, pedra natural i laminats. En triar dos tipus diferents, és important considerar la textura, el color, el patró i l’acabat per garantir una transició suau i visualment atractiva.

Creant transicions fluïdes

Una transició fluïda entre els dos sòls és essencial per aconseguir un aspecte cohesionat. Això es pot aconseguir mitjançant l’ús de perfils de transició, moldures o tècniques d’instal·lació específiques. A Materials Amigó, els nostres experts poden proporcionar assessorament personalitzat sobre la millor manera d’integrar els dos tipus de sòls en el seu projecte.

Exemples de combinacions exitoses

Presentar exemples concrets de combinacions reeixides pot inspirar els lectors i ajudar-los a visualitzar les possibilitats pels seus propis espais. Des de la combinació de fusta i rajoles ceràmiques en una cuina fins a la transició suau entre catifes i sòls de vinil en àrees d’estar, hi ha infinites opcions per explorar.

Consideracions pràctiques i de manteniment

A més de l’aspecte estètic, és important considerar la durabilitat i el manteniment dels sòls seleccionats. Alguns materials poden ser més adequats per a certes àrees, com zones humides o de gran trànsit. A Materials Amigó, oferim productes de alta qualitat que són fàcils de netejar i mantenir, garantint una inversió a llarg termini.

La combinació de paviments ofereix una oportunitat emocionant per afegir personalitat i estil a qualsevol espai. Amb l’orientació adequada i una selecció cuidadosa de materials, és possible crear resultats impressionants que millorin tant l’estètica com la funcionalitat d’un ambient. A Materials Amigó, estem compromesos a proporcionar als nostres clients les solucions més innovadores i d’alta qualitat en tots els projectes de disseny interior.

DESCOBREIX LA CINTA EXTREMA AGUASTOP DE CEYS PER A REPARACIONS D’EMERGÈNCIA

A la recerca d’una solució eficaç per a les fuites d’aigua i altres emergències relacionades amb la impermeabilització? Vine i descobreix la cinta extrema Aguastop de Ceys, una banda autoadhesiva impermeable que ofereix una protecció immediata i duradora enfront de l’aigua i el vapor.

Amb la seva tecnologia avançada, Aguastop actua com una barrera flexible i resistent, perfecta per a reparacions d’emergència en una àmplia varietat de materials com el formigó, el ciment, el PVC, el metall, la teula i el maó. A més, el seu disseny innovador permet la seva aplicació fins i tot en superfícies humides i en immersió, garantint una adhesió segura i duradora.

Per als propietaris de llars i empreses, tenir una cinta extrema Aguastop a mà és com tenir una assegurança contra les fuites d’aigua imprevistes. No esperis a tenir una emergència per actuar; millor estar preparat. Mantenir una cinta extrema Aguastop a casa o a la teva empresa t’ofereix la tranquil·litat i la seguretat de poder abordar ràpidament qualsevol problema de fuites o impermeabilització que pugui sorgir.

No escatimis en la teva protecció. Inverteix en una solució duradora i fiable per a les teves necessitats d’impermeabilització. Descobreix la cinta extrema Aguastop de Ceys avui mateix i fes un pas cap a la prevenció i la tranquil·litat enfront de les fuites d’aigua i altres emergències relacionades amb la impermeabilització. Sigues proactiu i protegeix el teu espai amb Aguastop.

TROBA CALOR I ESTIL A LA TEVA LLAR AMB MATERIALS AMIGÓ

 

ESTUFES DE PÈL·LET I DECORACIÓ NADALENCA A CASTELLAR DEL VALLÈS

La temporada nadalenca s’acosta ràpidament, i a Castellar del Vallès, el fred convida a cercar solucions acollidores per a la llar. Al nostre magatzem de construcció, Materials Amigó, no només t’oferim les millors estufes de pèl·let per mantenir-te càlid durant les nits festives, sinó també les eines ideals per donar vida a la decoració nadalenca de casa teva.

 

CALOR FESTIVA AMB ESTUFES DE PÈL·LET A CASTELLAR DEL VALLÈS

A Materials Amigó, entenem la importància de mantenir la teva llar càlida i acollidora durant la temporada nadalenca. Les nostres estufes de pèl·let no només són eficients en termes d’energia, sinó que també proporcionen una calor sostenible i agradable per a tota la família. Primeres marques com Qlima donen suport anys de qualitat i professionalitat en els seus productes.

Amb una varietat de models disponibles, trobareu l’estufa perfecta que s’adapti a les vostres necessitats i estil.

 

DECORACIÓ NADALENCA FETA A MÀ:

Adorns Únics per a la teva Llar

La veritable màgia del Nadal està en els detalls, i quina millor manera d’afegir-hi un toc personal que amb adorns fets a mà? Al nostre magatzem, t’oferim les eines essencials per embarcar-te en projectes de decoració #DIY

Crea el teu adorn de fusta per a l’arbre de Nadal

Imagina crear un adorn de fusta únic per al teu arbre de Nadal. Amb un simple tornavís, un metre i una mica de cola, pots donar vida a un adorn rústic i encantador.

Mesura i talla la fusta en formes geomètriques simples, uneix-les amb el tornavís i afegeix petits detalls amb cola, pots provar-ne un de Pattex, notaràs la diferència.

I… a punt, el teu arbre brillarà amb un toc personal!

Eines essencials per a projectes nadalencs

A Materials Amigó, no només ens preocupem per mantenir-te càlid, sinó també per ajudar-te a decorar la teva llar de manera única. A més del tornavís, el metro i la cola, trobaràs una àmplia gamma d’eines per a cada projecte. Des de serres fins a pintures d’alta qualitat, som aquí per convertir les idees en realitat.

 

VISITA EL NOSTRE MAGATZEM A CASTELLAR DEL VALLÈS

Si esteu a punt per fer d’aquest desembre un mes inoblidable, visiteu-nos a Castellar del Vallès.

El nostre equip a Materials Amigó està preparat per oferir-te les millors estufes de pèl·let i les eines ideals per als teus projectes de decoració nadalenca. No només escalfem casa teva, sinó que també l’omplim d’estil i de creativitat.

 

Fes d’aquest Nadal una celebració única amb Materials Amigó!

Aprofitem per desitjar-vos a tots, bon Nadal i feliç Any Nou!

 

ON TROBAR LES MILLORS ESTUFES DE LLENYA A CASTELLAR DEL VALLÈS

Si estàs buscant una nova estufa de llenya a Castellar del Vallès, has arribat al lloc indicat. A Materials Amigó, ens enorgulleix oferir una àmplia gamma d’estufes de llenya que t’ajudaran a mantenir la teva llar càlida i acollidora durant els mesos d’hivern.

En aquest article, explorarem els avantatges d’utilitzar la llenya com a biocombustible i et proporcionarem informació sobre on comprar les millors estufes de llenya a Castellar del Vallès.

Al nostre Catàleg de Tardor – Hivern 2023-2024, podràs trobar un ampli assortiment de models de la mà de primeres marques com Invicta entre d’altres.

 

AVANTATGES DE LES ESTUFES DE LLENYA

Quan es tracta de calefacció, les estufes de llenya són una excel·lent opció. Aquestes estufes ofereixen diversos avantatges, cosa que les converteix en una elecció popular per a moltes famílies. Alguns d’aquests avantatges inclouen:

  1. SOSTENIBILITAT AMBIENTAL

    La llenya és un biocombustible renovable. En utilitzar-la, contribueixes a la reducció d’emissions de carboni, ja que la fusta captura diòxid de carboni a mesura que creix.

  2. EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

    Les estufes de llenya són altament eficients i proporcionen una calor acollidora. Pots gaudir d’una temperatura càlida a casa sense gastar massa energia.

  3. AMBIENT AGRADABLE

    L’estètica d’una estufa de llenya afegeix un encant rústic i acollidor a qualsevol espai. A més a més de la seva funcionalitat, també és un element decoratiu.

 

ON COMPRAR ESTUFES DE LLENYA A CASTELLAR DEL VALLÈS

Materials Amigó és la teva destinació ideal per adquirir les millors estufes de llenya a Castellar del Vallès. Comptem amb una àmplia selecció de models, des d’estufes tradicionals fins a opcions més modernes i eficients. El nostre personal capacitat us ajudarà a trobar l’estufa perfecta que s’adapti a les vostres necessitats i preferències.

PER QUÈ TRIAR MATERIALS AMIGÓ?

A Materials Amigó, ens sentim orgullosos d’oferir productes d’alta qualitat i un servei al client excepcional. A més de les estufes de llenya, també proporcionem accessoris i serveis d’instal·lació. Et garantim una experiència de compra satisfactòria i la comoditat de saber que estàs invertint en un sistema de calefacció fiable i eficient.

En conclusió, les estufes de llenya són una excel·lent opció per mantenir la teva llar càlida i acollidora a Castellar del Vallès. La llenya com a biocombustible ofereix avantatges ecològics, i Materials Amigó és el lloc perfecte per trobar l’estufa dels teus somnis.

Visita’ns i descobreix per què som l’elecció número 1 a la regió!

PER QUÈ TRIAR EL PÈL·LET COM A BIOCOMBUSTIBLE

Avantatges del pèl·let per aquesta tardor i on trobar estufes de pèl·let a Castellar del Vallès.

La tardor és l’estació perfecta per fer canvis a casa teva que et mantinguin càlid i còmode durant els mesos més freds. Una opció eficient i ecològica per escalfar casa teva és fer servir pèl·lets com a biocombustible en una estufa de pèl·let.

A Materials Amigó, el teu magatzem de construcció a Castellar del Vallès, us oferim una àmplia gamma d’estufes de pèl·let d’alta qualitat.

En aquest article, explorarem per què el pèl·let és una elecció intel·ligent i els avantatges d’usar-lo com a font de calor a casa teva.

 

PER QUÈ ESCOLLIR EL PÈL·LET COM A BIOCOMBUSTIBLE?

  1. SOSTENIBILITAT AMBIENTAL

El pèl·let es produeix a partir de residus de fusta comprimits, la qual cosa el converteix en una opció respectuosa amb el medi ambient. Utilitzar pèl·lets ajuda a reduir la dependència dels combustibles fòssils i disminueix l’empremta de carboni de casa teva.

  1. EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

El pèl·let té un alt poder calorífic i una combustió eficient. Això significa que obtindràs més calor per cada unitat de pèl·let, cosa que es tradueix en un menor consum de combustible i, en última instància, en un estalvi en els teus costos de calefacció.

  1. SOTA MANTENIMENT

Les estufes de pèl·let són fàcils de mantenir. Requereixen menys neteja i ajustaments que les estufes de llenya tradicionals. A més, moltes estufes de pèl·let modernes tenen sistemes d’alimentació automàtica que simplifiquen el seu ús.

 

AVANTATGES DE LES ESTUFES DE PÈL·LET A CASTELLAR DEL VALLÈS

  1. CALOR CONSTANT

Les estufes de pèl·let proporcionen una calor constant i uniforme, creant un ambient acollidor a casa teva.

  1. CONTROL PRECÍS

Pots ajustar la temperatura de la teva estufa de pèl·let amb precisió per mantenir casa teva a la temperatura desitjada.

  1. BAIX COST

Gràcies a la seva eficiència i al baix cost del pèl·let, estalviaràs diners en calefacció a llarg termini.

  1. AMBIENT NET

La combustió del pèl·let produeix molt poca cendra i emissions, la qual cosa manté l’aire interior més net i saludable.

A Materials Amigó, estem compromesos amb la satisfacció del client. Et convidem a visitar el nostre magatzem a Castellar del Vallès per descobrir la nostra selecció d’estufes de pèl·let i accessoris. El nostre personal capacitat estarà encantat d’ajudar-te a trobar l’estufa de pèl·let perfecta per a casa teva i respondre totes les teves preguntes sobre el seu funcionament i manteniment.

En resum, aquesta tardor considera fer la transició al pèl·let com a biocombustible i gaudir dels avantatges d’una estufa de pèl·let eficient i respectuosa amb el medi ambient. Comptem amb marques d’estufes com Panadero i de pèl·let com a Enerbio.

 

T’esperem a Materials Amigó per ajudar-te a fer de la teva llar un lloc més càlid i sostenible!

5 TIPS PER ORGANITZAR LA CASA DESPRÉS DE LES VACANCES

 

A Materials Amigó sabem que les vacances són moments de relaxació i diversió, però sovint tornar a casa pot ser un desafiament. Mantenir l’organització i la neteja de casa després de les vacances pot ser una tasca aclaparadora. Per ajudar-te a reprendre la rutina de manera eficient, aquí et presentem 5 consells essencials per mantenir casa teva en ordre mentre recuperes la normalitat.

 

 

TIP 1. NETEJA DEL PAVIMENT CERÀMIC

Després d’unes vacances intenses, la neteja del paviment ceràmic és crucial. Comença aspirant o escombrant per eliminar la brutícia superficial. Després, utilitza un detergent suau amb aigua tèbia i un pal de fregar per netejar a fons.

Un truc útil és barrejar el detergent amb vinagre blanc, que també ajuda a eliminar bacteris. Per evitar esgarrapades, utilitza draps de microfibra en lloc de raspalls abrasius.

A la nostra exposició t’ajudem a trobar la teva col·lecció ideal de la mà de primeres marques com TAU Ceràmica.

 

TIP 2. TREURE BRILLANTOR A LES AIXETES DEL BANY

Les aixetes del bany poden mostrar marques d’aigua i taques després de les vacances. Per tornar-los la brillantor, barreja bicarbonat de sodi amb aigua fins a formar una pasta.

Aplica aquesta barreja sobre les aixetes i frega suaument amb un drap suau. Després, esbandida i asseca amb un drap net. Aquest mètode no només elimina les taques, sinó que també deixa una brillantor lluent.

D’altra banda, si el que busques és canviar tots els del teu bany, des de TRES o Roca ens porten models increïbles i funcionals.

 

TIP 3. NETEJA DEL TAULELL DE CUINA

El taulell de cuina pot acumular molles i vessaments durant la teva absència. Comença retirant tots els objectes i netejant les superfícies amb un drap humit. Després aplica un netejador multiusos o una barreja d’aigua i sabó suau.

Evita utilitzar netejadors abrasius per no fer malbé la superfície. Finalment, asseca amb un drap net i torna a col·locar els objectes al seu lloc.

 

 

TIP 4. ORGANITZACIÓ DE MOBLES DE BANY I CUINA

L’organització és clau per mantenir la neteja. Al bany, rebutja productes vençuts i organitza els elements per categoria en cistelles o calaixos. A la cuina, revisa el rebost i la nevera per rebutjar aliments caducats.

Fes servir organitzadors d’estris i prestatges per maximitzar l’espai. Mantingues els taulells clars per facilitar la neteja diària.

 

TIP 5. MANTENIMENT CONTINU PER A UNA LLAR IMPECABLE

Aquests consells no només són útils després de les vacances, sinó que també poden formar part de la rutina diària. La clau per a una llar impecable és la consistència. Programa temps regularment per mantenir l’organització i la neteja.

Això no només us estalviarà esforç en el futur, sinó que també us permetrà gaudir d’un espai acollidor i relaxant en tot moment.

 

En resum, tornar a casa després de les vacances no ha de ser una

tasca aclaparadora. Amb aquests 5 consells rutina,

podràs mantenir l’organització i la neteja de casa sense dificultat.

Realitzar un manteniment constant us permetrà gaudir

d’una llar ordenada i lluent en tot moment.

5 TIPS PER MANTENIR LA CASA PERFECTE DURANT LES VACANCES

TIP 1. CURA DEL PAVIMENT A TOTA LA CASA

Durant les teves vacances, és important tenir cura del paviment de tota la casa per evitar danys i mantenir-lo en bon estat. Recorda escombrar i netejar els terres abans d’anar-te’n, evitant deixar restes de menjar o líquids que puguin tacar o deteriorar les superfícies.

A més, considera col·locar catifes o tapets en àrees d’alt trànsit per protegir el paviment de possibles esgarrapades o desgast.

 

TIP 2. MANTENIMENT DEL JARDÍ

Si tens un jardí, és essencial assegurar-te que estigui ben cuidat durant la teva absència. Abans d’anar-te’n de vacances, rega les plantes abundantment i poda qualsevol branca o arbust que pugui créixer massa durant la teva absència.

Si és possible, sol·licita a un veí o amic que regui les plantes regularment per mantenir-les saludables. També considera contractar un sistema de reg automàtic per assegurar-te que les plantes rebin la quantitat adequada d’aigua.

 

TIP 3. CURA DEL BANY

El bany és una de les àrees més importants de la casa, per la qual cosa és fonamental tenir-ne cura durant les teves vacances.

Abans d’anar-te’n, realitza una neteja profunda del bany, prestant especial atenció a les sanitàries, aixetes i rajoles. Assegureu-vos de tancar bé les aixetes i verificar que no hi hagi fuites d’aigua. A més, col·loca tapes als desguassos per evitar que les males olors es propaguin per l’ambient.

 

TIP 4. PROTECCIÓ DELS MATERIALS DE CONSTRUCCIÓ

Si estàs duent a terme algun projecte de construcció o renovació a casa teva, és important protegir els materials durant les teves vacances.

Cobreix els materials amb lones o plàstics per evitar que es facin malbé a causa de l’exposició a la intempèrie o a la pols. Si és possible, deseu els materials en un lloc segur per evitar robatoris o vandalisme.

 

TIP 5. MANTINGUES LA TEVA CASA PERFECTA AMB ELS CONSELLS DE MATERIALS AMIGÓ

A Materials Amigó, sabem com n’és d’important mantenir casa teva en perfectes condicions durant les teves vacances. Segueix aquests cinc consells per assegurar-te que la teva llar llueixi impecable quan tornis.

Recorda cuidar el paviment, mantenir el teu jardí, parar atenció al bany i protegir els materials de construcció. Confia en Materials Amigó per trobar els productes i materials que necessites per mantenir casa teva en perfecte estat tot l’any. Gaudeix de les teves vacances amb la tranquil·litat de saber que la teva llar estarà perfecta quan tornis!

CONVERTEIX ELS TEUS EXTERIORS EN ESPAIS AMB ENCANT A MATERIALS AMIGÓ

Comptar amb un espai exterior a casa nostra és un veritable tresor. Ja sigui una terrassa, un jardí o qualsevol àrea a l’aire lliure, a Materials Amigó t’ajudem a transformar-lo en un lloc encantador on relaxar-nos, compartir moments amb els nostres éssers estimats i gaudir de la natura.

En aquest article descobrirem com crear l’exterior ideal: gespa artificial o natural, àmplia selecció de plantes, eines adequades i una barbacoa per gaudir al màxim.

 

CREANT UN JARDÍ PERFECTE

Un jardí ben cuidat és essencial per aconseguir un espai exterior de revista de decoració. Hi ha dues opcions populars per a la gespa: la gespa artificial i la gespa natural.

La gespa artificial ofereix una aparença sempre verda i requereix un manteniment mínim, mentre que la gespa natural brinda una sensació més autèntica i fresca. L’elecció depèn de les teves preferències i del temps que puguis dedicar al manteniment.

 

SELECCIÓ DE PLANTES

Quan seleccioneu les plantes per al vostre jardí, considereu aquells que s’adaptin al clima i la il·luminació de la vostra zona. Les flors acolorides i les plantes perennes són excel·lents opcions per afegir bellesa duradora al teu espai.

A més, incorpora arbustos i arbres per crear ombres i oferir un entorn més fresc. Recorda investigar sobre les cures específiques que cada espècie requereix.

 

 

EINES ADEQUADES PER AL MANTENIMENT

Comptar amb eines manuals i elèctriques adequades farà que el manteniment del teu jardí sigui més eficient i senzill. Un joc d’eines bàsiques com pales, rasclets i tisores de podar són essencials.

També considera adquirir eines elèctriques com a tallagespes o sistemes de reg automatitzats per facilitar les tasques més pesades i estalviar temps.

 

 

GAUDEIX D’UNA BARBACOA EXTERIOR

Una barbacoa és el complement perfecte per a un espai exterior. A més de ser un lloc per cuinar deliciosos menjars a l’aire lliure, també es converteix en un punt focal per a reunions i celebracions.

Assegureu-vos de triar una barbacoa adequada a les vostres necessitats i espai disponible. Hi ha diferents opcions, des de barbacoes portàtils fins a models més grans i sofisticats.

Crear un espai exterior amb encant a casa teva és possible seguint alguns consells clau. Un jardí ben cuidat, ja sigui amb gespa artificial o natural, la selecció adequada de plantes, l’ús d’eines adequades i la incorporació d’una barbacoa us permetran gaudir al màxim del vostre exterior.

 

Transforma la teva terrassa, jardí o qualsevol àrea a l’aire lliure

en un lloc perfecte per relaxar-te i gaudir

de moments inoblidables!

 

 

UN JARDÍ PREPARAT PER PROTEGIR-TE DEL SOL?… ELS TENDALS I TELES SÓN LA TEVA MILLOR OPCIÓ

Si estàs buscant una forma de gaudir de l’aire lliure a casa sense haver de preocupar-te pels raigs del sol, llavors els jardins amb tendals i teles d’ombra són una excel·lent opció. No només et permeten crear un ambient fresc i agradable, sinó que també et protegeixen dels raigs UV nocius.

TENDALS I TELES, UNA APOSTA CÒMODE I EFECTIVA

Els tendals i les teles d’ombra són una manera fàcil i efectiva de protegir el teu jardí dels raigs del sol.

Aquests elements no només proporcionen ombra i frescor, sinó que també afegeixen un toc decoratiu al teu espai exterior. Els tendals poden ser instal·lats en diferents àrees, des del pati del darrere fins a la terrassa o el jardí frontal.

També, pots triar entre diferents materials i colors que s’adaptin al teu estil personal i a la decoració de casa teva.

A més de la seva funció principal de protegir del sol, els tendals i les teles d’ombra també et poden ajudar a estalviar energia.

L’EXTERIOR DE CASA TEVA TAMBÉ IMPORTA

En crear ombra al teu jardí o terrassa, pots reduir la quantitat de calor que entra a casa teva, cosa que alhora disminueix la necessitat d’aire condicionat i, per tant, redueix el consum d’energia.

En resum, els jardins amb tendals i teles d’ombra són una excel·lent opció per a aquells que volen gaudir de l’aire lliure a casa sense preocupar-se pels efectes negatius del sol.

Aquests elements no només proporcionen ombra i frescor, sinó que també afegeixen un toc decoratiu al teu espai exterior.

A més, la vostra instal·lació pot ajudar-vos a estalviar energia i reduir els costos de refrigeració a la llar.

 

Si vols millorar el teu jardí i crear un espai còmode i acollidor, considera la possibilitat d’instal·lar un tendal o una tela d’ombra a casa teva i demana’ns més informació a Materials Amigó.

 

EL JARDÍ ÉS EL TEU NOU ALIAT PER AL BRICOLATGE

La primavera és la millor època per fer bricolatge al jardí.

Els dies són més llargs i les temperatures més suaus, per tant podràs gaudir d’una activitat tan agradable com el bricolatge en ple estiu.

La majoria dels materials que necessitaran per a aquests treballs els podran trobar al nostre magatzem, com a pedres i plantes; i altres elements que podràs localitzar al teu propi jardí: pals i terra.

Per això et recomanem utilitzar materials naturals com la fusta o el metall, que a més són duradors i fàcilment reutilitzables (per exemple, si vols crear una tanca amb palets).

El resultat final del projecte serà un espai molt acollidor on passar les estones lliures a l’aire lliure amb la família o amics.

PREPARACIÓ DE LA ZONA

  • Netejar i treure qualsevol desig acumulat a l’hivern.
  • Arrencar males herbes.
  • Reemplaçar-les amb herbes aromàtiques o flors silvestres que siguin compatibles amb el jardí i no causin problemes a les plantes que ja hi són, com per exemple: romaní, farigola, ortiga i alfàbrega són alguns dels exemples més utilitzats quan es tracta de crear un jardí per a la primavera.

INSTAL·LACIÓ DE MOBILIARI DE JARDÍ

  • Tipus de Mobiliari de Jardí:

Hi ha diferents tipus de mobiliari de jardí que pots fer servir per fer del teu espai a l’aire lliure un lloc més còmode i atractiu. Des de cadires i taules fins a gandules i bancs, el mobiliari de jardí pot ser de diversos materials, com ara fusta, ferro forjat, alumini, vímet, entre d’altres.

A més, podeu trobar varietat de dissenys per adaptar-se a diferents estils de jardí. Per exemple, una taula de pícnic i bancs de fusta li poden donar un toc rústic, mentre que una gandula moderna d’alumini i tela pot ser perfecta per a una terrassa. Amb una mica de creativitat, pots aconseguir el mobiliari de jardí ideal per a tu.

  • Col·locació del Moble:

Quan tens el mobiliari de jardí, és important saber com i on col · locar. Primer considera l’espai que tens disponible i la quantitat de peces que vols posar. És important que hi hagi prou espai perquè puguis moure’t còmodament.

Pel que fa a la ubicació, pensa en l’ús que donaràs al mobiliari. Si vols una zona per relaxar-te, col·loca un sofà o gandules en una zona tranquil·la i protegida del sol. Si vols una zona per menjar a l’aire lliure, escull una ubicació que tingui ombra i espai suficient per a taula i cadires. En qualsevol cas, assegura’t que el mobiliari estigui protegit de la pluja i el sol per prolongar-ne la durada.

  • Decoració amb Elements Naturals:

Decorar el jardí amb elements naturals pot ser una excel·lent manera de crear un ambient acollidor i relaxant. Una manera de fer-ho és utilitzant plantes i flors per afegir color i textura. També podeu incorporar elements com pedres i roques per crear un camí o un petit estany.

Les fonts d’aigua són una altra opció popular, i poden ser petites o grans segons els teus gustos i espai disponible. Els llums de jardí i torxes també poden afegir un toc màgic al jardí a la nit. En general, la clau per decorar el jardí amb elements naturals és trobar un equilibri entre els elements i crear una atmosfera relaxant i acollidora per gaudir de l’aire lliure.

REVESTIMENTS DE PEDRA

Hi ha molts tipus de revestiment de pedra, cadascun amb les seves pròpies característiques i colors. Els més utilitzats són els d’origen natural com el granit o el gres, però també s’hi poden trobar revestiments artificials que imiten l’aspecte natural del material.

Els revestiments es col·loquen sobre una base fixa com a ciment o formigó. Per evitar que aquesta base es desgasti per les inclemències del temps, és convenient cobrir-la amb una capa protectora abans d’aplicar el colorant.

Un cop assecat el producte i traslladat al jardí, podem decorar-lo amb plantes que adquireixin un aspecte molt natural i atractiu en créixer entre les roques en forma natural.

CONSELLS PER MANTENIR EL JARDÍ A PUNT

  • Eines necessàries.
  • Un paper de vidre de metall o una pedra per polir el metall.
  • Un martell i claus per col·locar les rajoles de fusta a terra.
  • Una regadora per veure les plantes que no estan en testos. * Fertilitzants per a la terra i els jardins (segons sigui el tipus de planta)

 

 

A MATERIALS AMIGÓ PODRÀS LOCALITZAR TOT AIXÒ

I MOLT MÉS A LA NOSTRA SECCIÓ DE FERRETERIA

NO DUBTIS A VENIR A VISITAR-NOS!

 

Els avantatges de fer millores a la llar al jardí són molts:

Primer, podrà gaudir dels fruits de la seva feina durant els propers anys i assegurar-se que tot estigui en bones condicions.

En segon lloc, pots contractar professionals que sàpiguen què fan quan es tracta de serveis de jardineria.

En tercer lloc, tindràs accés a equips especialitzats que facilitaran la feina de tots els involucrats.

 

COM TRIAR LA BARBACOA IDEAL PER A TÚ?

Avança’t a l’estiu amb Weber… les barbacoes són una excel·lent manera de gaudir d’una tarda d’estiu amb amics i familiars.

Però… com triar la barbacoa perfecta per a tu?

En aquest article, et donarem alguns consells que t’ajudaran a prendre la millor decisió.

TOT EL QUE NECESSITES SABER SOBRE BARBACOES

El primer que has de considerar és la grandària. quantes persones tens en la teva llar i quants convidats solen venir a les teves reunions?

Si sols tenir grans reunions, és possible que estiguis pensant en una gran barbacoa, mentre que si només cuines per a la teva família, una més petita pot ser suficient.

QUIN COMBUSTIBLE TRIAR?

  1. DE GAS

    Les barbacoes de gas són fàcils d’encendre i netejar, però alguns argumenten que no ofereixen el sabor autèntic del menjar a la graella.

  2. DE CARBÓ

    Les barbacoes de carbó, d’altra banda, poden ser més complicades d’encendre i netejar, però molts amants de la barbacoa prefereixen el sabor fumat que produeixen.

  3. ELÈCTRIQUES

    Les barbacoes elèctriques són convenients si vius en un apartament o tens un espai limitat per a cuinar a l’aire lliure.

     

La construcció de la barbacoa també és important. Les barbacoes fetes d’acer inoxidable o ferro colat tendeixen a durar més temps i són més resistents que les barbacoes de materials més barats.

També has de considerar la qualitat dels cremadors i la graella. Si vols cuinar carns gruixudes, utilitza una graella que pugui suportar el pes i mantenir la temperatura adequada.

A més, has de considerar el disseny i les característiques addicionals que desitges en la teva barbacoa.

Necessites un prestatge lateral per a preparar els teus aliments? Vols una barbacoa amb una tapa per a cuinar rostits? Prefereixes una barbacoa amb rodes per a moure-la fàcilment?

Totes aquestes característiques poden ser importants per a tu, així que assegura’t de fer una llista del que necessites abans de comprar.

Finalment, has de considerar el preu. Les barbacoes poden variar de preu, des d’uns pocs cèntims fins a centenars d’euros.

Assegura’t d’establir un pressupost abans de començar a buscar, però recorda que una bona barbacoa pot durar molts anys i valer la inversió.

En resum, en triar la teva barbacoa perfecta, has de considerar la grandària, el tipus de combustible, la construcció, el disseny i les característiques addicionals, així com el preu.

En fer la teva elecció, recorda que la barbacoa que triïs ha d’adaptar-se a les teves necessitats i estil de vida. Amb una mica de recerca i planificació, podràs trobar la barbacoa perfecta per a tu i començar a gaudir de deliciosos menjars a l’aire lliure.

 

A Materials Amigó t’ajudem a trobar el teu model ideal. T’esperem!

JA T’HAS PASSAT AL PLAT DE DUTXA?

AQUEST ANY SI!

Enguany és el teu i el del teu bany perquè el plat de dutxa és l’indubtable protagonista d’aquesta estada. Si encara no et convenç, no et preocupis, després d’aquest post només voldràs apostar per la seva comoditat i elegància. El plat de dutxa no pot faltar al teu bany. A Materials Amigó volem facilitar-te la vida a un preu increïble i amb la millor qualitat possible. Perquè la comoditat no estar renyida amb l’elegància, et portem diversos models de la mà de Fiora que t’encantaran.

DISSENY I BENESTAR EN UNA SOLA PEÇA

Podem trobar una infinitat de models, dissenys, acabats, grandàries… Trobar el teu plat de dutxa ideal és tasca fàcil en la nostra exposició.

De la mà de Fiora us portem uns models espectaculars que donaran el toc perfecte al teu bany.

En la nostra exposició podràs trobar primeres marques que ofereixen elegància en cada peça, així com durabilitat, resistència i ergonomia.

QUÈ HEM DE SABER ABANS DE COMPRAR-HO?

Segons l’espai disponible en el nostre lavabo i la seva forma, podrem triar una grandària i un altre.

A més, l’estil ha de seguir la mateixa línia que la resta de complements per a aconseguir una harmonia en l’ambient.

QUIN MATERIAL PODEM TRIAR?

Un altre punt important és si volem un plat de dutxa ceràmics o de porcellana, de resina, de pedra natural…

Cadascun té unes propietats diferents i, segons el que busquem, haurem de decantar-nos per l’un o l’altre.

Si busques una alta resistència i un material molt antilliscant et recomanem la resina, d’alta resistència el de pedra o de fàcil neteja, llavors decanta’t per un ceràmic.

Encara tens dubtes?

Truca’ns i t’assessorarem de forma personalitzada.

El nostre equip d’experts trobarà el plat de dutxa que més s’ajusti al teu estil.

 

AQUEST HIVERN APOSTA PER PAVIMENTS CERÀMICS

Qualsevol època de l’any és bona per a reformar la teva casa, però si estem segurs d’alguna cosa és que has d’apostar pels paviments ceràmics.

Des de Materials Amigó t’animem a fer de la teva casa un lloc confortable i digne de sopars nadalencs. Primeres marques com a TAU Ceràmica t’ofereixen col·leccions increïbles.

PAVIMENTS CERÀMICS? PER DESCOMPTAT QUE SÍ!

Tots sabem que com a casa en cap lloc i, sobretot, després de la pandèmia ens hem adonat de la importància de condicionar-la. Aquest tipus de sòls permeten un fàcil manteniment, a més d’una neteja senzilla i ràpida. Són productes que poden col·locar-se tant a manera de paviment com de revestiment.

EL FRED NO ÉS UN ENEMIC

Com comentàvem abans, són molts els beneficis que presenta la ceràmica per a la teva llar, l’aïllament tèrmic també és un d’ells, perquè impedeixen que el fred penetri en la seva estructura i deixin l’estada congelada.

MÉS AVANTATGES DELS PAVIMENTS CERÀMICS

Un altre punt a favor és a nivell econòmic, són bons aliats de la nostra butxaca convertint-se en grans amics dels nostres clients. Si el que volem és aconseguir una llar còmoda i agradable on passar llargues tardes amb els nostres, sens dubte, és moment de posar-se a la feina i començar a planificar la reforma.

QUIN ESTIL PREFEREIXES?

Podem trobar tants acabats i grandàries diferents …que trobar el nostre estil serà tasca fàcil.

Tant si prefereixes un estil més clàssic o la teva personalitat és més atrevida, no hi ha problema, podràs trobar la col·lecció perfecta per a tu.

Són sòls adequats per al saló, la cuina o el bany… tota estada és benvinguda.

 

Volem aprofitar aquest post per a felicitar-vos les festes i desitjar-vos un pròsper any nou. Moltíssimes gràcies, un any més,per confiar en nosaltres i en els nostres productes.

COM TRIAR EL MILLOR AÏLLAMENT TÈRMIC PER A LA TEVA CASA

En els temps que corren, comptar amb una llar acollidora és molt important. Si vols saber com triar el millor aïllament tèrmic per a la teva casa aquesta tardor, no et perdis detall. Des de Materials Amigó t’expliquem els diferents materials que es poden emprar per a protegir el teu habitatge del fred de la mà de marques com Soprema

DIGUES-LI ADÉU AL FRED I DESCOBREIX COM TRIAR EL MILLOR AÏLLAMENT TÈRMIC PER A LA TEVA CASA

Tots sabem ja els múltiples avantatges que té l’aïllament tèrmic per a la nostra llar. Amb la instal·lació professional d’un sistema adequat s’aconsegueix una rellevant millora en l’eficiència energètica de les edificacions.

A més, augmenta la comoditat interior, s’eliminen les condensacions i també es guanya en aïllament acústic.

QUINS TIPUS A’AÏLLAMENTS PODEM TROBAR

Ara que ja ens hem decidit a apostar per ells, hem de conèixer els diferents models a col·locar:

  1. Poliuretà
  2. Llana mineral (MW)
  3. Plaques de guix laminat (PYL)
  4. Poliestirè expandit (EPS)
  5. Poliestirè extruit (XPS)

 

TOCA PRENDRE LA DECISIÓ

Abans que ens decidim per un o altre, hem de conèixer els factors a tenir en compte.

En primer lloc, és important tenir en compte la zona geogràfica en la qual es troba l’edificació i les condicions climatològiques.

D’altra banda, la viabilitat tècnica, el tipus d’actuació (aïllar l’envolupant, eliminar ponts tèrmics, aïllar parets, sostres o sòls, etc…) i el cost són uns altres dels punts clau a valorar.

ALTRES FACTORS IMPRESCINDIBLES QUE NO PODEM PASSAR PER ALT

  1. Baixa conductivitat i alta resistència tèrmica: per a protegir-te contra el fred i la calor.
  2. Aïllament acústic: si posseeix fibres esmorteeix i absorbeix el soroll.
  3. Una alta resistència al pas de la calor.
  4. Un bon comportament contra el foc, per a millorar la seguretat en la teva llar.

 

 

 

En conclusió, si vols saber més sobre cadascun d’aquests tipus,t’esperem a Materials Amigó.

El nostre equip de professionalst’assessorarà de forma personalitzada.

Una opció excel·lent per a tenir un jardí de revista és la gespa artificial, però… quines cures i manteniment requereix la gespa artificial? A Materials Amigó t’expliquem tot el que necessites saber perquè l’exterior de la teva llar llueixi perfecte aquest estiu.

TOT EL QUE NECESSITES SABER

CURES I MANTENIMENT DE LA GESPA ARTIFICIAL

Encara que són una aposta segura perquè requereixen poc manteniment, el pas del temps és un potent enemic de la gespa artificial. A més, els agents meteorològics tampoc ajuden, contribuint al fet que s’embruti i s’acumulin residus en ell.

COM HO PODEM MANTENIR

Raspalla la gespa de manera periòdica amb un raspall dur tipus escombriaire, és recomanable raspallar la gespa artificial cada cert temps, sobretot, en zones de molt de trànsit. Per a fer-ho correctament, és recomanable fer-ho en la direcció contrària al sentit de les fibres. En el cas que la gespa s’assenti sobre sorra, recorda recol·locar-la per a obtenir una superfície uniforme.

REGAR LA GESPA ARTIFICIAL

Un altre dels punts importants per al seu manteniment és regar-la, almenys, una vegada al mes o cada dos mesos. A l’estiu és recomanable augmentar la seva freqüència per a baixar la temperatura, no obstant això, no és tan recomanable fer-ho amb baixes temperatures, ja que el gel pot desgastar la base de làtex.

RECOL·LOCAR LA BASE DE SORRA

A causa de factors com el vent o el trànsit continu, la sorra pot moure’s del seu lloc i és important redistribuir-la de manera uniforme.

La sorra de sílice manté la gespa alçada, assenteix la instal·lació al terreny i redueix la càrrega estàtica de la gespa artificial, encara que no és indispensable per a la seva instal·lació.

El perfum higienitzador juga un paper important a l’hora d’evitar l’aparició de bestioles o bacteris.

Hi ha múltiples maneres d’aconseguir un bon manteniment i cura de la gespa artificial.

ATREVEIX-TE I GAUDEIX D’UN PATÍ MOLT VERD!

Si estàs pensant a reformar la teva llar i canviar el paviment de la cuina, el revestiment del bany o donar-li un nou toc al teu saló, estàs en el lloc adequat.

A Materials Amigó, a més, t’oferim un servei addicional que és el tall perquè puguis personalitzar peces de ceràmica. Des d’esglaons per a aquestes escales que ho estan demanant a crits fins a formes geomètriques que busquen donar-li el toc final al teu paviment o revestiment. 

DIFERENTS FORMATS

A l’hora de triar la col·lecció perfecta hem de tenir en compte determinats factors, entre ells, el format ideal. Segons l’espai del qual disposem haurem de triar una grandària més gran o un més petit.  És cert que les últimes tendències es decanten molt per les grandàries XXL de les peces ceràmiques, t’animes a provar-los?

QUIN ACABAT TRIAR?

Un altre dels punts que hem de valorar és l’acabat que busquem. Hem de pensar quin estil volem aconseguir.

Podem apostar per efectes en fusta, clàssics i que no passen de moda, o podem atrevir-nos a triar un efecte marbre, que aporta elegància i estil a cada estada.

ELS MATERIALS DISPONIBLES SÓN INFINITS

Ara que ja tenim clar el format i l’acabat o efecte que volem aconseguir, hem de pensar quin material és el més adequat. Si la neteja i el manteniment no juguen al teu favor, millor apostar per peces porcellàniques, com els que ens porta Alaplana

REVESTIMENTS PER A TOTS

Des de Ibricks Ceràmica ens porten diferents tipus de revestiments en pasta vermella i pasta blanca.

Et convidem a visitar les nostres instal·lacions per veure tot el què tenim en ceràmica i que ens preguntis tots els dubtes, t’assessorarem de forma personalitzada.

Arriba el bon temps… el moment perfecte per a arreglar el jardí. Amb el nostre ampli assortiment d’ eines serà tasca fàcil. A Materials Amigó, et donem totes les claus que necessites per a posar a punt l’exterior de la teva llar.

TOT EL QUE NECESSITES SABER

Perquè el jardí, pati o terrassa, siguin aquestes estades agradables en les quals puguem gaudir del bon temps, és imprescindible realitzar al llarg de tot l’any unes certes tasques bàsiques de manteniment.

És recomanable apostar per útils d’acer, si pot ser temperat, per a evitar deformacions. Així mateix, és preferible triar eines que comptin amb un tractament contra l’oxidació i la humitat.

EINES SEGONS LA MENA DE JARDÍ

Existeix una gran varietat d’eines, per això, és fonamental valorar primer com és el nostre jardí.

Én el cas de comptar amb gespa, no podrà faltar una màquina tallagespa. Podrem apostar per un model manual, elèctric, de bateria…

A Materials Amigó, comptem amb primeres marques com GENERGY o IRONSIDE.

APOSTAR SEMPRE PER LA QUALITAT

És important valorar el temps que tindrem per a cuidar del nostre jardí.

Encara que és cert que les eines elèctriques són més cares, també ens estalvien més temps de treball.

Si finalment la millor opció és una eina manual cerca sempre la màxima comoditat en el treball, vigila la grandària i pes de les eines i busca eines que siguin molt polivalents.

 

L’ERGONOMIA ÉS FONAMENTAL

Haurem de comprovar l’altura dels mànecs per a no forçar cap postura corporal.

En el cas de les eines de mà, tria una grandària que s’ajusti a la grandària de la teva mà i busca empunyadures ergonòmiques. Els mànecs ergonòmics s’adapten millor a la mà evitant relliscades.

Ara que ja coneixes com deixar el teu jardí fet un pinzell, no t’oblidis de venir a veure’ns i demanar-nos assessorament.

4 TIPS PER TRIAR BÉ ELS MATERIALS DE CONSTRUCCIÓ

Els materials de construcció són el punt de partida de qualsevol projecte, obra o reforma. A Materials Amigó, comptem amb un ampli assortiment d’ells, així com primeres marques: Kerakoll o Soprema. En el post d’avui, t’explicarem les premisses principals que has de tenir en compte a l’hora de decidir-te.

 

 

 

 

LA IMPORTÀNCIA DE TRIAR MATERIALS DE CONSTRUCCIÓ DE QUALITAT

Si la falta d’organització ens juga una mala passada, és probable que acabem comprant el primer que vegem. Aquest és l’error a evitar. Triar bé els materials, des d’una làmina, maó, teula fins a la mena de morter adequat, marcarà la diferència en el resultat final.

Què hem de tenir en compte?

Aquí van una sèrie de tips a tenir al cap per a la pròxima vegada que vinguis a Materials Amigó pels teus productes.

 

TIP 1 – QUALITAT DEL MATERIAL

És important conèixer les condicions climàtiques de l’entorn de l’obra, així com les quantitats aproximades, d’aquesta manera estalviarem molt.

El control de la qualitat d’aquests materials evitarà un mal ús dels mateixos o l’elecció d’elements que no compleixin amb els requisits que busquem.

 

 

 

TIP 2 – ESTÈTICA DEL MATERIAL

L’aspecte final que aportarà el material és gairebé igual d’important que la seva qualitat. Hem de conèixer quina serà la seva estètica final.

De fet, si ho emprarem per a alguna façana o punt visible, serà imprescindible que segueixi una harmonia amb la resta de la construcció.

 

 

 

TIP 3 – MANTENIMENT DEL MATERIAL

És possible que tinguem unes certes preferències, però cada material té el seu propi manteniment.

No és el mateix treballar amb pedra que amb maó. Els nostres professionals estaran encantats d’assessorar-te.

 

 

 

TIP 4 – EFICÀCIA DEL MATERIAL

Perquè els materials de construcció siguin eficaces, hem d’utilitzar-los únicament per a la funció que tenen assignada.

 

ARA QUE JA CONEIXES ALGUNES PREMISES A TENIR EN COMPTE,

NO T’OBLIDIS DE PASSAR PEL NOSTRE MAGATZEM I ADQUIRIR TOTS

ELS MATERIALS DE CONSTRUCCIÓ QUE NECESSITIS

 

TESTOS: EL COMPLEMENT PERFECTE PER AL TEU JARDÍ

La primavera està molt a la vora, posar el teu jardí a punt es converteix en una prioritat. A Materials Amigó, comptem amb la solució perfecta, els testos.

Cuidar de la teva casa és la nostra missió, no sols de l’interior d’aquesta, també el jardí mereix un esment a part. Sens dubte, les flors posen la nota de color en qualsevol llar, sobretot, si estan recollides en un test bonic. És important triar bé el tipus de test, ja que no sols afavoreix el creixement i bon manteniment de la planta, sinó que també pot suposar un complement estèticament ideal per al teu jardí.

 

NATURALESA A CASA

És important cuidar del medi ambient i afavorir la seva protecció. Una manera d’estar en contacte amb la naturalesa, és comptar amb testos plens de flors en el teu propi jardí.

Cadascuna de les plantes, contribueixen en major o menor mesura, a la depuració de l’aire, afavorint la reducció de la concentració de CO₂ en a l’ambient.

 

QUIN TIPUS DE TEST PODEM TROBAR

Allargat, rodó, petit, gran, … qualsevol grandària està disponible perquè vesteixis el teu jardí a la moda.

Si disposem d’un entorn exterior gran, els testos de major grandària poden ser la cirereta del pastís del teu jardí. Podràs col·locar plantes de més envergadura alhora que afavorir, encara més, la cura del medi ambient.

Per contra, si el teu jardí és més petit, els tests de menor grandària són una excel·lent opció. Podem crear una estampa perfecta en col·locar diversos models de diferent grandària.

 

EXCEL·LENT OPCIÓ

A Materials Amigó, podràs trobar un ampli assortiment de models, des de rectangulars fins a rodons, des de testos de gran grandària fins uns altres més petits, perfectes per a aquests racons del jardí que capten les mirades.

Vine a veure’ns i comença a pensar en el jardí perfecte per al bon temps.

Tant si vols canviar la cuina, com si només vols donar-li un nou aire, estigues alerta a aquest nou post.

GUIA PRÀCTICA DEL PAVIMENT DE LA CUINA

Encara que sembla fàcil, la realitat és que hem de conèixer quins tipus de sòls són els més recomanats per a aquesta estada de la casa, ja que no tot paviment val!

Quins tipus de sòls trobem?

SÒLS CERÀMICS

És una de les opcions més escollida a l’hora de triar el paviment per a la cuina, es tracta d’una làmina de gres amb una de les seves cares revestides amb esmalt que ho fa impermeable i fàcil de netejar. Com la col·lecció Capraia de ROCERSA. Compta amb grans avantatges tals com el seu preu i la seva versatilitat en quant a acabats i imitacions.

Dóna-li un cio d’ull, estem segurs que t’agradarà!

SÒLS SINTÈTICS

Moltes vegades desconeguts, però en realitat existeix una àmplia varietat de materials, com és el vinil, a més, es poden instal·lar amb facilitat en qualsevol cuina.

Entre els seus avantatges trobem el preu (molt assequible a qualsevol butxaca) així com la seva fàcil col·locació sobre un paviment ja existent.

Atreveix-te i col·locar un vinil al terra de la cuina… fins i tot a les parets, i la teva cuina semblarà nova!

SÒLS DE FUSTA

Sens dubte, una opció tradicional que sintonitza amb les cuines més clàssiques, oferint comoditat i estètica.

No obstant això, és molt sensible a la humitat, si decidim apostar per aquest paviment, haurem de tractar-lo amb productes específics.

Però el resultat serà espectacular!

 

En definitiva, són molts els tipus de paviments que podem col·locar en la nostra cuina a més dels nomenats, també trobem: rajoles, de pedra, … Atreveix-te amb la teva i comparteix-ho amb nosaltres!

#COMACASAENLLOC

FER L’ARBRE DE NADAL SOSTENIBLE … SERÀ MOLT FÀCIL!

Avui, t’explicarem com fer el teu propi arbre de Nadal i quins materials necessites per a aconseguir-lo.

Si vols ser sostenible i el més original aquestes festes, continua llegint.

 

BRICOLATGE SENTZILL A CASA!

AQUEST ANY L’ARBRE EL FAS TÚ

Encara que soni complicat, la veritat és que és una manualitat bastant fàcil i econòmica. A més, pot ser una excel·lent opció per a fer amb els més petits de la casa, sempre sota supervisió d’un adult.

En primer lloc, necessitarem branques sòlides que trobis per la muntanya i després tallar-les i unir-les amb un cordó (de fil o ràfia) de manera progressiva, de tal manera que la més curta quedi a dalt del tot a la copa i la més llarga com a base.

Si no se’t dóna bé amb els nusos, et recomanem l’adhesiu

TRI-ACTION de Ceys per enganxar el cordó a les branques.

 

 

 

 

ELS ADORNS… IMPRESCINDIBLES

Ara que ja tenim l’estructura del nostre arbre, no poden faltar els adorns nadalencs i l’estrella final.

Podem optar per materials també naturals com: branques petites de pi o d’avet; o mini pinyes.

Amb cartó en forma de con i amb pistola de cola anar enganxant diferents teles i textures per a crear figures hivernals originals.

 

UN TOC DE COLOR

Què comenci la màgia! Per a rematar el nostre arbre, l’efecte neu és imprescindible.

Et recomanem la pintura acrílica blanca en esprai, de Cofan. Per a aconseguir aquest efecte nevat tan característic, pots afegir-li la pistola a l’esprai, així polvoritzar de manera còmoda i sense embrutar-se.

 

COMPLETA-HO AMB LLUMS

La guinda del pastís són les llums de Nadal, completa el teu arbre amb una tira led i llest!

 

Si et decideixes a fer-ho, ens encantaria veure-ho!

Així que no t’oblidis de etiquetar-nos a les nostres xarxes socials

 

DESDE MATERIALS AMIGÓ

US DESITGEM

BON NADAL A TOTS

I VOLEM QUE ESTIGUEU

#COMACASAENLLOC

DIGUES-LI ADÉU AL FRED!

TOT SOBRE CALEFACCIÓ

Amb l’arribada del fred ens ve de gust passar més hores dins de casa, però…

què passa quan fa més fred a l’interior del nostre habitatge que a fora? Un bon sistema de calefacció és la clau!

És important comptar amb bons sistemes de calefacció perquè l’estada en la qual ens trobem, s’escalfi de manera uniforme i el més aviat possible. A Materials Amigó  sabem com n’és d’important sentir-se resguardat del fred i còmode, especialment, en aquests durs dies d’hivern.

 

TIPUS DE CALEFACCIÓ

S’acosta l’hivern i és hora d’anar pensant quin sistema de calefacció he de posar a casa, però quins tipus podem trobar en el mercat? No et preocupis, en aquest post veuràs les diferències que existeixen entre els principals tipus:

 

ESTUFES DE PÈL·LET

Les estufes de pèl·let estan cobrant notorietat en els últims anys i no ens estranya. Es tracta d’una solució que conjumina tradició, tecnologia i estètica. El pèl·let és un combustible renovable i econòmic que permet escalfar qualsevol habitació ajudant-se de la tecnologia més avançada.

 

RADIADORS

Aquest sistema de calefacció és més tradicional però molt eficient. La seva emissió de calor es reparteix uniformement, permetent aconseguir aquesta calidesa tan desitjada en arribar a casa i a un preu assequible.

 

 

 

 

 

 

 

 

CALDERES

Un altre dels sistemes de calefacció més populars són les calderes. A més, podem trobar, al seu torn, diversos tipus: de condensació, de gasoil, de biomassa,… La potència pot variar en funció de la mena de caldera que triem, per això és important estar ben assessorats.

En definitiva, en Materials Amigó comptem amb una àmplia varietat de tipus i models de sistemes de calefacció. Si vols anar condicionant la teva casa perquè no t’enxampi per sorpresa l’hivern, vine a visitar-nos, estarem encantats d’atendre’t i assessorar-te amb el producte que millor s’ajusti a les teves necessitats perquè volem que estiguis #comacasaenlloc

Cada dia som més conscients del canvi climàtic i de l’emergència que aquest suposa en el nostre planeta. És per això que hem de realitzar petites accions quotidianes que ens portin cap a un futur més sostenible. Des de Materials Amigó us animem a començar amb la correcta elecció dels materials de la vostra llar. A continuació, us expliquem per què la ceràmica és un dels materials més sostenibles.

PRINCIPALS RAONS MEDIAMBIENTALS

En primer lloc, és important ressaltar el seu origen. El component principal dels productes ceràmics és l’argila. Es tracta d’un material renovable i que no emet compostos orgànics volàtils. A més, per a la fabricació de la ceràmica només és necessària l’argila, l’aigua i el foc.

Seguint amb la seva sostenibilitat mediambiental, és important destacar el fet que les fàbriques de productes ceràmics se situen al costat de les pedreres d’argila. Això fa que es minimitzi l’impacte del transport de les matèries primeres a la fàbrica.

Les empreses d’extracció d’argila són conscients de la responsabilitat social i de l’impacte mediambiental de la seva activitat. A causa d’això, una vegada s’esgota la pedrera es creen reserves naturals, zones d’ús agrícola o plantes de reciclatge de materials inerts.

RAONS SOCIALS

A l’hora de triar material per a la construcció d’un nou habitatge o per a una reforma integral, és important tenir en compte factors relatius a l’eficiència energètica. Els productes ceràmics compten amb una elevada inèrcia tèrmica i contribueixen a l’aïllament tèrmic de l’envolupant de l’edifici.

A Materials Amigó trobaràs paviment i revestiment ceràmic de la millor qualitat. Visita la nostra secció de productes i en ella trobaràs les marques amb les quals treballem.

Avui volem parlar-vos d’aquesta col·lecció de Tau Ceràmica per a recordar un altre dels avantatges d’aquest material. I és que pot imitar a la perfecció les vetes de la fusta natural, però amb els avantatges del gres porcellànic.

#COMACASAENLLOC

ET DONEM CONSELLS PER A LA REFORMA DEL TEU BANY

Realitzar una reforma de bany no és una tasca senzilla. Cal tenir en compte molts aspectes perquè el resultat sigui l’esperat. I és que ja sigui una reforma molt ambiciosa o molt petita, totes són importants perquè donaran lloc al teu nou espai. Des de Materials Amigó volem donar-te alguns consells per a la reforma del teu bany. Començarem pels elements més petits: l’aixeteria, seguirem amb els sanitaris i acabarem per consells respecte al mobiliari.

 

AIXETERIA

El nostre consell és comptar amb fabricants d’aixeteria que combinin un bon disseny amb productes tecnològicament avançats. L’exemple perfecte és Grober www.grb.es ja que han desenvolupat aixetes que ens fan la vida més fàcil… són aixetes  intel·ligents! Què vol dir això? Que pensen per si mateixes, decideixen quina temperatura és idònia, cuiden del medi ambient, canvien de color quan ens volem relaxar… Fins i tot tenen la capacitat de crear la sensació d’un massatge sobre la pluja, perquè saben que és de les millors sensacions per a acabar el dia.

A Materials Amigó podràs trobar una àmplia varietat d’aixetes com els que t’hem descrit. T’animes?

 

SANITARIS

A l’hora de triar els sanitaris per al teu nou bany, és important comptar amb marques que ens donin confiança. L’exemple perfecte és Roca www.roca.es i és que l’experiència els avala. Podreu trobar els seus productes en les nostres instal·lacions. Avui volem parlar-vos de la col·lecció The Gap que es caracteritza per ser pràctica, sòbria i versàtil. A més, ens agrada perquè compta amb diferents propostes a la mesura de cada pressupost.

En aquesta imatge podeu veure un exemple. Els sanitaris estan fabricats en porcellana sanitària, els lavabos, vàters i bidets mantenen intactes la seva lluentor i propietats gràcies a l’exclusiu esmalt de Roca. Aquesta fórmula garanteix higiene i durabilitat.

 

MOBILIARI

L’atemporalitat, la sofisticació i la versatilitat són tres de les característiques més demandades en els mobles de bany. En la següent imatge us vam mostrar la nostra recomanació de Fiora www.fiorabath.com . Aquesta col·lecció respon a les necessitats de tota mena d’espais de bany. El gran nombre d’elements que la componen donen peu a infinitat de possibilitats de configuració i personalització, permetent així jugar amb volums que s’adaptin en grandària i funcionalitat.

 

DECIDEIX-TE A RENOVAR EL BANY. CONFIA EN MATERIALS AMIGÓ

TIPS PER PINTAR LA TEVA LLAR

Amb l’arribada de l’estiu, solem tenir més temps lliure que la resta de l’any. Aprofitant això, des de Materials Amigó volem donar-vos alguns consells per pintar la casa vosaltres mateixos. De tota manera, si es complica, sempre pots recórrer a un professional.

 

CONSELLS PER ABANS DE COMENÇAR A PINTAR

1. Protegeix les zones que no vols pintar. Abans de posar-te mans a l’obra és important protegir les zones que no vols que es taquin, com els endolls, sòcols i els marcs de les portes i finestres. Per això, et recomanem la cinta de carrosser. Simplement, recordeu-vos de treure-la abans que la pintura s’assequi perquè si ho fas després, pots arrencar la pintura ja seca.

2. Inverteix en bons materials. Val més traça que força. I més val tenir bons materials amb els quals treballar còmodament i estalviar temps i esforç. Això implica invertir en bons pinzells i rodets que no et deixin nyaps a les parets. Per això et recomanem rodets de fibra mitjana i mànec d’alumini.

3. Tingues en compte el temps. L’estiu és un bon moment perquè disposem de més temps lliure, però no escullis un dia en què faci molta calor per pintar. L’ideal és fer-ho un dia sec perquè la pintura s’assenteixi i s’assequi correctament. A més, si estàs pintant un interior, caldrà deixar les finestres obertes perquè l’olor vagi desapareixent.

4. Comença pel sostre. És sabut que cal començar a pintar de dalt a baix per evitar degotejos.

5. Empra el just i necessari: Un error comú és comprar massa pintura. A més, no s’ha de posar tot el pinzell dins de la galleda de pintura perquè això pot generar pegats a la paret. A més, estaries desaprofitant producte!

 

EL MÉS IMPORTANT: LA PINTURA

Triar una marca de pintura de qualitat és una de les claus perquè el resultat sigui l’indicat. Des de Materials Amigó us recomanem la pintura Jotun Majestic Resist https://www.jotun.com/es/es/b2c/products/interior/majestic/majestic-brand.aspx. Es tracta d’una pintura per a interiors que és repel·lent a les taques i es pot netejar perfectament. A més, resisteix les rascades i compta amb garantia de cobriment en dues capes. Pel que no et caldrà estar aplicant capes extra.

D’altra banda, si et preocupa la salut del planeta i la forta olor que desprenen les pintures, et recomanem Jotun Majestic Original Mate. Compta amb certificat Ecolabel i poca olor, a més no esquitxa i té assecat ràpid.

 

QUAN HAGIS ACABAT DE PINTAR,

ENVIA’NS FOTOS A LES NOSTRES XARXES SOCIALS

ESTAREM MOLT CONTENTS DE VEURE-HO!

ACONSEGUEIX UN LOOK ESTIUENC A CASA TEVA

Els colors triomfen a l’estiu! T’atreveixes a introduir colors nous a la teva casa? S’ha acabat la primavera i ha començat el calorós estiu. Amb ell, també arriben noves tendències en decoració d’interiors. I una manera de seguir les tendències sense haver de fer una gran inversió és pintant les parets.

Crear una estada acolorida i elegant mai ha estat més fàcil. A més, últimament rebem bones notícies respecte a la situació soci-sanitària i això cal celebrar-ho d’alguna manera. Si vols que l’alegria i positivitat de l’estiu quedi reflectida en les parets de la teva llar, no dubtis a apostar per una paleta vibrant però elegant.

Els colors que combinen amb tons vermellosos com el préssec o el teula són una aposta guanyadora. I és que aquesta gamma cromàtica és elegant i afavoridora. A més, no és difícil combinar-la amb el mobiliari en tons fusta. D’altra banda, els colors neutres com el beix o el gris clar sempre tenen cabuda, perquè no passen mai de moda.

Si busques un color més atrevit, et recomanem el verd. Concretament, el to Majestic 7628 es caracteritza per ser energitzant i vibrant, però també té la capacitat d’aportar calma i equilibri a l’estada. I és que aquests tons ens recorden a la naturalesa i als espais a l’aire lliure.

A Materials Amigó som distribuïdors de Pintures Jotun i coneixem les seves diferents gammes.

Vols saber quin encaixa millor amb el teu habitatge? No dubtis a preguntar-nos!

 

SOSTENIBLES

La gamma Majestic de Jotun té una nova fórmula ecològica que no fa olor. A més, per a la teva seguretat, compta amb el certificat ecològic europeu Ecolabel. A més, en la seva versió Majestic Resist aconseguiràs l’única pintura del mercat que repel·leix taques, es pot rentar i resisteix les rascades. És per això que va ser triada producte de l’any  el 2013.

 

PORTES, FINESTRES I MOBILIARI

Els detalls de la teva casa també es mereixen un resultat impecable. Per a això, us recomanem la gamma Majestic Radiant. Es tracta d’un esmalt a l’aigua de gran duresa perquè pintis les portes, finestres o el mobiliari de la teva llar. Quedaran impecables molt més temps que amb qualsevol altra gamma d’esmalts.

DESCOBREIX QUINA BARBACOA S’ADAPTA MILLOR A TU

Amb l’arribada del bon temps, comença l’època de barbacoes a l’aire lliure. Els afortunats que tenen  jardí o una terrassa àmplia, segur que ja estan pensant a convidar als seus amics a gaudir d’un dia assolellat. En els temps en els quals vivim, hem de ser conscients que si organitzem una barbacoa amb amics, cal seguir les recomanacions sanitàries.

Des de Materials Amigó us animem a anar preparant el vostre jardí o terrassa per a l’estiu. Nosaltres treballem amb marques líders https://www.materialsamigo.com/productes.html En el cas de la fabricació de barbacoes, confiem en https://www.weber.com . Les barbacoes Weber són tan sofisticades des del punt de vista tècnic que el seu disseny està calculat de la forma més òptima possible perquè la circulació de calor i el subministrament d’aire es produeixi de manera correcta. Segueix llegint per a descobrir quina barbacoa s’adapta millor a tu.

Gas, carbó o elèctrica? Tant si ets un principiant, com si portes anys cuinant en barbacoa, a Materials Amigó tenim la barbacoa ideal per a tu. A continuació, et donem alguns consells per a ajudar-te a triar quin s’adapta millor a les teves necessitats:

 

BARBACOA DE GAS

El seu principal avantatge és la rapidesa.

Funciona més ràpid i és més neta que altres fonts.

A més, com empra gas natural o gas propà, es crema de forma més neta que la fusta. Finalment, ofereixen una font de calor uniforme en tota la graella.

 

 

 

 

BARBACOA DE CARBÓ

El seu principal avantatge són la longevitat i el disseny.

Les barbacoes de carbó Weber https://www.weber.com/DK/da/grill/kulgrill/ compten amb un sistema One-Touch per a evacuar les cendres ràpidament i controlar la temperatura.

A més, tenen un disseny carismàtic i senzill

que no passa de moda.

 

BARBACOA ELÈCTRICA

Són ideals per a espais petits.

Combinen tecnologia intel·ligent i amb elles és molt senzill controlar la temperatura amb la màxima precisió.

ACONSEGUEIX UN EXTERIOR DE REVISTA AMB NOUS MOBLES DE JARDÍ I MALLES D’OCULTACIÓ

No importa si disposes d’un jardí ampli o amb espai reduït, decorar-lo bé el convertirà en el lloc més acollidor. A Materials Amigó volem donar-te algun consell perquè sàpigues com aconseguir un exterior de revista.

Comptem amb una àmplia varietat de mobles de jardí que faran del teu espai l’enveja de tot el veïnat!

Quins mobles escollir per al teu jardí?

Els sofàs fets d’obra són molt originals i vistosos, a més, al combinar-los amb coixins de colors, el joc cromàticl i aporta carisma a l’espai.

No obstant, des de Materials Amigó us recomanem els conjunts de mobles de jardí de materials diferents com ara la fusta,l’alumini o el rotang.

 

MOBLES DE FUSTA

Els mobles de jardí de fusta són una de les millors opcions per decorar l’exterior de la teva casa.

Els punts forts dels mobles de fusta són la qualitat i la funcionalitat. Si estan fabricats amb fusta d’alta resistència resistiran amb èxit a les zones descobertes. Tot i així, us recomanem aplicar un producte contra la humitat perquè conservin el seu aspecte original durant més temps.

En el nostre catàleg hi trobaràs una àmplia varietat de mobles de fusta per al teu jardí.

 

MOBLES DE ROTANG

Els conjunts de mobles de jardí fabricats en canyes provinents del rotang són molt resistents i polivalents. Amb les resines s’aconsegueix tenyir-los de colors molt variats; i canviant els coixins, s’aconsegueixen resultats totalment diferents, pel què jugant amb els complements podràs obtenir diferents looks per al teu jardí o la teva terrassa.